Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023] Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023]
Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023]

Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240 mm [10023] Masahiro Takohiki s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Tak

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro S-1000 japonský Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023]
Masahiro Brusný kámen Masahiro S-1000 japonský

Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
  Ostřicí kámen Masahiro S-1000 Medium je obdélníkový plochý kámen o rozměrech 180×50×17mm a gradaci (počet zrn, brusné částice na

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Japonský nůž Masahiro Bessen Yanagiba 210mm Masahiro Japonský nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240mm [10023]
Masahiro Japonský nůž Masahiro Bessen Yanagiba 210mm

Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Japonský nůž Masahiro MSC Nakiri 160 mm [11054] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Japonský nůž Masahiro MSC Nakiri 160 mm [11054]

Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054] MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranného nože Usub

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Bwh Chopper Sekáček 120mm 504g [14091] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Bwh Chopper Sekáček 120mm 504g [14091]

Masahiro BWH Chopper sekáček 120mm 504g [14091] Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]

Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-103 195mm [40873] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Brusný Kámen S-600 [40184] Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218]
Masahiro Brusný Kámen S-600 [40184]

Brusný kámen Masahiro S-600 [40184] Masahiro Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Bessen Nůž Usuba 165mm [16238] Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218]
Masahiro Bessen Nůž Usuba 165mm [16238]

Masahiro Bessen nůž Usuba 165mm [16238]

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218] Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218]
Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 210mm [16218]

Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218]

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 300mm [16221] Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000
Masahiro Bessen Yanagiba Nůž 300mm [16221]

Masahiro Bessen Yanagiba nůž 300mm [16221] Masahiro Masahiro Yanagiba s délkou čepele 300 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Brousek Japonský Masahiro L-180 Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000
Masahiro Brousek Japonský Masahiro L-180

Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.   Ostřicí kámen Masahiro L-180 Hrubý je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a stupňovitosti (počet zrn, br

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000 Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000
Masahiro Brusný kámen japonský Masahiro LL-1000

Brusný kámen Masahiro LL-1000 [40113] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.   Ostřicí kámen Masahiro LL-1000 Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×73×60mm a gradaci (počet zrn, bru

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103] Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103]
Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103]

Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Brusný Kámen L-180 [40106] Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103]
Masahiro Brusný Kámen L-180 [40106]

Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Brusný Kámen L-3000 [40101] Masahiro Brusný Kámen L-1000 [40103]
Masahiro Brusný Kámen L-3000 [40101]

Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Brusný Kámen M-600/1000 [40173] Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský
Masahiro Brusný Kámen M-600/1000 [40173]

Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský
Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský

Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
  Ostřicí kámen Masahiro L-1000 Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn, brus

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro L-3000 japonský Masahiro Brusný kámen Masahiro L-1000 japonský
Masahiro Brusný kámen Masahiro L-3000 japonský

Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
  Ostřicí kámen Masahiro L-3000 Super Fine je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn,

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro L-600 [40104] Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský
Masahiro Brusný kámen Masahiro L-600 [40104]

Brusný kámen Masahiro L-600 [40104] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.   Ostřicí kámen Masahiro L-600 Hrubý je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a stupňovitosti (počet zrn, br

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský
Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský

Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
  Ostřicí kámen Masahiro M-600/1000 Rough / Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 185×60×28mm a stupňovi

můžete mít 14.5. - 15.5.

Masahiro Brusný Kámen S-1000 [40183] Masahiro Brusný kámen Masahiro M-600/1000 japonský
Masahiro Brusný Kámen S-1000 [40183]

Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Brusný Kámen S-1500 [40182] Masahiro Bwh Boning 160mm Ohebný Nůž [14072]
Masahiro Brusný Kámen S-1500 [40182]

Brusný kámen Masahiro S-1500 [40182] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Bwh Boning 160mm Ohebný Nůž [14072] Masahiro Bwh Boning 160mm Ohebný Nůž [14072]
Masahiro Bwh Boning 160mm Ohebný Nůž [14072]

Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072]

Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí o délce 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šl

můžete mít 15.5. - 16.5.

Masahiro Bwh Krájecí Nůž 90mm [14001] Masahiro Bwh Boning 160mm Ohebný Nůž [14072]
Masahiro Bwh Krájecí Nůž 90mm [14001]

Masahiro BWH krájecí nůž 90mm [14001]

Masahiro BWH Paring s délkou čepele 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Svým tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a špičatá špička umožňuje snadné manévrování.

můžete mít 15.5. - 16.5.