Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Papírová krabička s 200 ks maličkých hořkých čokoládek (á 5 g, celkem 1 kg) s krásným Vivani designem. Čokoláda obsahuje 71 % kakaa, je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Ta nejčokoládovější čokoláda – jen kakaová hmota, kakaové máslo a kousky kakaa – nic víc. Díky přídavku kakaového másla taje na jazyku, navzdory 100% obsahu kakaa. Jemné lehce ovocné dominikánské kakao dodá chuť, která přetrvává na patře, aniž by působí přehnaně intensivně.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tato veganská „mléčná čokoláda“ obsahuje pouze kakaové máslo a kakaovou hmotu, pohankovou mouku, mleté lískové oříšky a zemní mandle. Zjemněna je mandlovým olejem a ovoněná je Bourbon vanilkou. Neobsahuje mléko a je tudíž vhodná i pro vegany.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z medového marcipánu a mandlového likéru amaretto. Čokoláda obsahuje alkohol a není tudíž vhodná pro děti. Je vynikající zmražená nebo zchlazená v ledničce.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Tato čokoláda dosáhla maxima bodů při hodnocení hořkých čokolád gourmet časopisem Savoir Vivre (1/2002). Ze 34 vzorků dosáhly maxima pouze dvě čokolády.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné milovníky kakaa. Je vyrobena z prvotřídního kakaa, slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí. Je vyrobena z panamského kakaa, obsahuje pouhé 1 % hnědého cukru z nektaru květů kokosové palmy a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tyčinka z hořké čokolády ochucená křupavými sladko-kyselými kousky z višní, jablek a citrónové šťávy. Neobsahuje mléko a je tudíž vhodná i pro vegany.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Smícháním pravé hořké čokolády s čistou pastou z lískových oříšků získáme nugát, který je v případě této tyčinky dochucený křupavými kousky oříšků v karamelu. Neobsahuje mléko a je tudíž vhodná i pro vegany.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Velmi zajímavá nugátová tyčinka s pastou z lískových oříšků, která místo mléka obsahuje sušený rýžový nápoj a je ochucená oříšky v karamelu. Neobsahuje mléko a je tudíž vhodná i pro vegany. Čokoládové tyčinky značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tyčinka pro všechny milovníky kokosu a zvířat. Podstatou této tyčinky je veganská verze mléčné čokolády, zjemněná kokosovou pastou.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tato zajímavá čokoláda se skládá ze dvou vrstev: spodní mléčná čokoláda ochucená voňavým espressem je pokrytá vrstvou bílé čokolády obsahující sušenou smetanu a výtažek z Bourbon vanilky. Čokoláda je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tato zajímavá čokoláda obsahuje dvě vrstvy: na základu, který tvoří hořká nugátová čokoláda s pastou z lískových oříšků, je vstva jemné bílé čokolády s kousky rozpustné kávy. Čokoláda je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje žádné náhražkové tuky, sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tato jemná bílá čokoláda s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky je ovoněná pravou Bourbon vanilkou a oslazená přírodním třtinovým cukrem. Čokoláda neobsahuje sójový lecitin ani jiný emulgátor. Rýžové křupíky snižují celkový obsah tuku v čokoládě oproti čistě bílé čokoládě.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji při vaření neujídal. Používáme ji na zdobení cukroví a dortů, při výrobě pralinek, polévání bábovek, přípravu desertů a podobně. Pod názvem bílá poleva se většinou prodává nechutná směs tuku a cukru.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Konopí se teprve nedávno zbavilo pověsti „podezřelé“ rostliny a bylo znovuobjeveno jako všestranná plodina. V této čokoládě jsou lehce křupavá zkaramelizovaná konopná semínka zkombinovaná s jemnou bílou čokoládou a mistrně doplněná špetkou mořské soli fleur de sel.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato čokoláda je daleko méně sladká než běžné bílé čokolády, a proto může vyniknout její přirozená chuť. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Jemná hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená přírodním třtinovým cukrem a ovoněná Bourbon vanilkou. Čokoláda neobsahuje mléko a je vhodná pro vegany.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v oblasti Santo Domingo v Dominikánské republice. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě jemné kakao pocházející přímo od malých farmářů z Dominikánské republiky. Sušené ostré papričky dodají rafinovanou pálivou chuť. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. HMOTNOST: 100 g ZEMĚ PŮVODU: Německo SLOŽENÍ: kakaová hmota, přírodní třtinový cukr, kakaové máslo.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tato čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Hořká čokoláda s intensivní chutí pro skutečné milovníky kakaa. Je vyrobena z prvotřídního kakaa, slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Tato výjimečná čokoláda s velmi vysokým procentem kakaa má překvapivě jemnou chuť díky použitému panamskému kakau. Lehce karamelový nádech jí dodává použitý přírodní cukr z nektaru květů kokosové palmy. Ten má zároveň nižší glykemický index než běžný cukr.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou firmou Ludwiga Weinricha. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.