Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
HIMALÁJSKÁ SŮL JEMNÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 4.6. - 5.6.
HIMALÁJSKÁ SŮL JEMNÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Dostupné ve variantách 140g, 250g, 500g Himalájská sůl salátová Směs himalájské soli a bylinek je možné využít k přípravě všech pokrmů. Skvěle se hodí také na grilování.
můžete mít 4.6. - 5.6.
HOŘČIČNÉ SEMÍNKO Semínko hořčice je kulaté a má štiplavou chuť. Celá semena nemají nijak výraznou vůni, teprve po rozdrcení nebo namletí a promíchání s vodou se uvolní jejich aroma a ostrá chuť. Hořčičná semínka jsou oblíbená zejména ve středomořské nebo indické kuchyni.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Směs koření vhodná do polévek a omáček. Složení:Sušené houby (31 %), koření (kmín, pepř, cibule, mrkev, celer, koriandr), sůl (21 %). NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Směs koření vhodná do polévek a omáček Složení: Sušené houby (31 %), koření (kmín, pepř, cibule, mrkev, celer, koriandr), sůl (21 %). NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Složení:Maltodextrin, hovězí extrakt, sůl (7,5 %), kvasničný extrakt, kurkuma mletá, karamelový prášek, hovězí aroma.NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 4.6. - 5.6.
HŘEBÍČEK CELÝ Hřebíček se silně aromatickou vůní a chutí má široké využití a hodí se jak ve sladké, tak i slané kuchyni. Suché kalichy s drobnou korunkou a stopkou pochází ze stromu hřebíčkovce kořenného.
můžete mít 4.6. - 5.6.
HŘEBÍČEK CELÝ Hřebíček se silně aromatickou vůní a chutí má široké využití a hodí se jak ve sladké, tak i slané kuchyni. Suché kalichy s drobnou korunkou a stopkou pochází ze stromu hřebíčkovce kořenného.
můžete mít 4.6. - 5.6.
ITALSKÁ KUCHYNĚ Bylinky dodávají jídlu nezaměnitelnou chuť a krásnou vůni. Dalo by se říct, že italské bylinky jsou takovým univerzálním pomocníkem v kuchyni. Jejich využití je opravdu široké a závisí jen na vás, kde je použijete.
můžete mít 4.6. - 5.6.
ITALSKÁ MARINÁDA Marináda s italskými bylinkami vyladí kuřecí maso k dokonalosti. Příjemně ochutí i grilovanou zeleninu a její využití je možné i pro omáčky k těstovinám. Marináda je bez konzervačních látek a není nutné ji solit.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Směs bylinek a sušených rajčátek pro ochucení salátů. Složení:Směs koření (rajčatové floky, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).Neobsahuje glutamát sodný.
můžete mít 4.6. - 5.6.
JALOVEC CELÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům „na divoko“. Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců.
můžete mít 4.6. - 5.6.
JALOVEC CELÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům „na divoko“. Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců.
můžete mít 4.6. - 5.6.
JALOVEC MLETÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům „na divoko“. Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Hotová bezlepková jíška k zahuštění polévek a omáček Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, lněná mouka. NEOBSAHUJE alergeny ani lepek.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Hotová bezlepková jíška k zahuštění polévek a omáček Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, lněná mouka, barvivo: karamelový prášek. NEOBSAHUJE alergeny ani lepek.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Směs zelených bylinek. Stačí přidat bílý jogurt a dressing na salát je hotový!
můžete mít 4.6. - 5.6.
Směs pro přípravu masových a zeleninových karbanátků. Složení: Směs koření (cibule, česnek, pepř, majoránka, kmín), sůl (28%).NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Směs pro přípravu masových a zeleninových karbanátků Složení: Směs koření (cibule, česnek, pepř, majoránka, kmín), sůl (28%).NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Kardamom nesmí chybět ve sladké kuchyni. Používá se k ochucení pekařských výrobků, cukroví, zjemňuje marcipán i pudinky.Dále je vhodný k okořenění mletých mas, steaků, gulášů i pečených mas. Výborně chutná i k rybám a mořským plodům.
můžete mít 4.6. - 5.6.
KARI BEZ SOLI Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 4.6. - 5.6.
KARI BEZ SOLI Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 4.6. - 5.6.
KARI INDICKÉ Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Kvalitní koření z celého světa.