Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Grilované francouzké sardinky s provensálským kořením. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Grilované francouzské sardinky v rajčatovém „tartare“. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Francouzské sardinky v olivovém oleji, ročník 2018. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročníku. Limitovaná série, malba Delphine Cossais. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
můžete mít 4.6. - 5.6.
La Perle des Dieux- Sardinky vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem vynikajícího know-how vyvinutého od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný sardinský přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání zvyšuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant. Tato značka odlišuje francouzské společnosti s vynikajícím řemeslným know-how. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jeden po druhém. Sardinky se připravují čerstvé a poté se ručně hnízdí jeden po druhém do 48 hodin po rybaření. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností. Pokryté extra panenským olivovým olejem je lze v nejkrásnějších případech uchovat 10 a více let. Jako dobré víno se ročníky sardinek postupem času zlepšují!