Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Barva
Materiál
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN od značky Orion z nerezového materiálu s nástřikem v dekoru dřeva s možností zavěšení. Použití do 200 °C, není vhodná do myčky na nádobí.
můžete mít DNES
Metlička na šlehání 25cm
můžete mít 20.5. - 21.5.
Šlehač spirálový 65mm
můžete mít 20.5. - 21.5.
2610.20, GÖMA, 22.5 cm – šlehací metla značky de Buyer.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Cukrářská špachtle je skvělým pomocníkem všech cukrářů. Naberete s ní suroviny z mísy nebo rozetřete krém. Na její výrobu se používá špičková nerezová ocel, která odolá korozi a je vhodná pro práci s potravinami.
můžete mít 20.5.
Silikonová víceúčelová světle zelená stěrka Tovolo je univerzálním pomocníkem při vaření i pečení. Promyšlený tvar stěrky je uzpůsoben každému myslitelnému tvaru nádobí.
můžete mít 16.5. - 17.5.
Hnětač je určen k dokonalému propracování a provzdušnění velmi řídkého i tuhého těsta.
můžete mít 17.5.
Metlička se silikonovými hroty je ideální pro snadné šlehání. Silikonem potažená metla se jednoduše používá a čistí, nepoškrábe povrch nádobí.
můžete mít 17.5. - 20.5.
Pečete dorty a potřebujete rozetřít krém? Pak oceníte roztírací paletu, se kterou to díky jejímu speciálnímu tvaru půjde jako po másle. S její délkou pohodlně rozetřete krém po celé ploše dezertu a usnadní vám to i plastová rukojeť, která se pohodlně drží.
můžete mít 20.5.
rozměry (pr. x D): 8,5 × 37 cm materiál: nerez, dřevo odstíny dřeva: hnědý (ořechový), světlý (přírodní) Hnětač je určen k dokonalému propracování a provzdušnění velmi řídkého i tuhého těsta.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Kvalitní šlehač s pružinou délky 32 cm, průměr hlavice 6.5 cm. Český výrobce.
můžete mít 23.5. - 27.5.
Elegantní a originální černá šlehací metla je důležitým prvkem kuchyňské výbavy, který zrychluje a zlepšuje práci. Je vyrobená z kvalitního silikonu, je tedy odolná vůči vodě a soli, což významně prodlužuje její životnost. Je skvělým pomocníkem při výrobě omáček a dezertů.
můžete mít 16.5.