Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie cereálie, müsli, kaše online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější cereálie, müsli, kaše či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.
- Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
- Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Produkty ze sekce cereálie, müsli, kaše můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kukuřičná tortilla o velikosti 15 cm
- Přirozeně bez lepku
- Bez GMO
- Vhodné pro vegany a celiaky
Složení: Složení: 77% kukuřičná mouka, voda, sůl a hydroxid vápenatý. Musí být skladován na suchém a chladném místě při maximální teplotě. +6 °C nebo mrazu. Datum expirace najdete na zadní straně ob
můžete mít 3.6. - 4.6.
Výrobce: Apexage s.r.o. Sokolovská 104/85,Praha 8, 186 00 Složení: arašídy, jodizovaná sůl, pšeničná mouka, sójová omáčka s chilli a 0,001 konzervačních látek Způsob skladování: Musí být skladován na suchém místě. Datum expirace najdete na zadní straně balení. Země původu: Mexiko Výživové údaje
můžete mít 3.6. - 4.6.
Značka Taitto Japonská arašídová řada Sójová příchuť Typ vaření Pečené Prodejní formát Jednotka Jednotky v balení 1 čistá hmotnost 1 kg Se solí č S kůží č Ve skořápce č
můžete mít 3.6. - 4.6.
Vlastnosti a použití:
- Nopal naturaleza obsahuje velké množství vitamínů C a E, je velmi důležitou součástí trávicí vlákniny.
- Rozlišujte hladiny cukru (glukózy), celkového cholesterolu a triglyceridů.
- Je důležitý pro vlákninu.
- Pomocná funkce tracto digestivo.
- Nopál obsahuje pektiny, s
můžete mít 3.6. - 4.6.
Pinole je tradiční mexické jídlo vyrobené z mletých, pražených kukuřičných (kukuřičných) zrn. Kukuřice se obvykle vaří ve vodě s vápnem, což je proces známý jako nixtamalizace, který odstraňuje vnější slupku a činí jádra stravitelnějšími a výživnějšími. Uvařená kukuřice se pak suší a mele na jemný p
můžete mít 3.6. - 4.6.
Pinole je druh tradičního mexického jídla vyrobeného z mleté kukuřice (kukuřice). Obvykle se vyrábí pražením kukuřičných zrn a jejich následným mletím na jemný prášek. Výsledný prášek pinole lze použít k přípravě různých pokrmů, jako jsou kaše, tortilly a pečivo. Pinole se často míchá s vodou nebo m
můžete mít 3.6. - 4.6.
Pinole je druh tradičního mexického jídla vyrobeného z mleté kukuřice (kukuřice). Obvykle se vyrábí pražením kukuřičných zrn a jejich následným mletím na jemný prášek. Výsledný prášek pinole lze použít k přípravě různých pokrmů, jako jsou kaše, tortilly a pečivo. Pinole se často míchá s vodou nebo m
můžete mít 3.6. - 4.6.
Pinole je tradiční mexické jídlo vyrobené z mleté opékané kukuřice (kukuřice). Běžně se používá jako základ nápojů a kaší. Kukuřice se nejprve opéká a poté mele na jemný prášek. Pinole lze smíchat s vodou, mlékem nebo jinými tekutinami a vytvořit tak hustý, výživný nápoj. Často se doslazuje cukrem n
můžete mít 3.6. - 4.6.
Pinole je tradiční mexické jídlo vyrobené z mletých, pražených kukuřičných (kukuřičných) zrn. Kukuřice se obvykle vaří ve vodě s vápnem, což je proces známý jako nixtamalizace, který odstraňuje vnější slupku a činí jádra stravitelnějšími a výživnějšími. Uvařená kukuřice se pak suší a mele na jemný p
můžete mít 3.6. - 4.6.
Pinole je tradiční mexické jídlo vyrobené z mletých a kukuřičných (kukuřičných) zrn. Kukuřice se obvykle vaří ve vodě s vápnem, což je proces známý jako nixtamalizace, který odstraňuje vnější slupku a činí jádra stravitelnějšími a výživnějšími. Uvařená kukuřice se pak suší a mele na jemný prášek, kt
můžete mít 3.6. - 4.6.
Pinole na bázi pražené modré kukuřice se semínky quinoa 200g
můžete mít 3.6. - 4.6.
Modrá kukuřice je jednou z nejstarších odrůd kukuřice. Domorodý americký kmen Pueblo na jihozápadě Spojených států si na této odrůdě pochutnával již v roce 1540, kdy oblast objevili španělští průzkumníci.
můžete mít 3.6. - 4.6.